2011. július 26., kedd

Petrétei József: Magyar alkotmányjog I. - Jelenlegi ára: 4 545 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar alkotmányjog I. A könyv listaára: 5681 Ft. Leírás:
A felsőoktatási tankönyv az alkotmányjog című tantárgy elsajátításához nélkülözhetetlen elméleti kérdéseket és alapvető intézményeket tárgyalja. Az alkotmányjog dogmatikai alapjainak elsajátítását segíti az alkotmányjog és az alkotmány fogalmának meghatározásával, a jelenleg hatályos Alkotmány történetének, kialakulásának áttekintésével és alapelveinek meghatározásával. A szerző a hazai jogforrások rendszerének elemzése után az állampolgárságra vonatkozó jelenlegi szabályozást mutatja be, majd az országgyűlési és helyi képviselőválasztások, az országos népszavazás és a népi kezdeményezés intézményének szabályozását ismerteti. A könyv utolsó fejezetében a politikai pártokkal, feladataikkal, a működésükre vonatkozó szabályokkal, vagyoni és gazdálkodási kérdéseikkel foglalkozik. A második alkalommal megjelenő (ld.: 200220075), szövegközti kiemelésekkel tagolt, fejezetenként jegyzetekkel és irodalomjegyzékkel kiegészített kötet - a jogi felsőoktatás tankönyve, amely egyúttal bevezető a magyar alkotmányjogba is, ezért nagy közkönyvtárakba érdemes beszerezni. ISBN: 978-963-9310-55-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 545 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:09
. Petrétei József: Magyar alkotmányjog I. - Jelenlegi ára: 4 545 Ft