2011. július 26., kedd

Martin, George R. R.: Trónok harca - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Trónok harcaA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
A fantasy trilógia első kötetében - műfajával ellentétben - csak kevéssé szerepelnek a fantasy állandó elemei. A történet kezdetén uralkodó király, Robert Baratheon egykoron erőszakkal ragadta magához a kormányzást, ám hosszú élete alatt sok jót is tett birodalmával, mígnem élete delén egy vadkan áldozatául esett. Ekkor a Stark és a Lannister, valamint a trónfosztott Targaryen-ház között megindul a harc a hatalom birtoklásáért. Politikai ármány, véres csaták, a jó és a rossz folyamatos küzdelme, összecsapása jellemzi ezeket az esztendőket, ám a regény cselekménye annyira szövevényes, hogy az olvasó nem mindig tud eligazodni azon, hogy ki, melyik oldalon áll valójában. A harcokból végül az ifjú Robb Stark emelkedik ki győztesen, őt ekkor a birodalom északi részének királyává koronázzák, ám ezért két részre szakad az egykor egybefüggő királyi birtok. A látszólagos béke nem tart sokáig, mert szellemlények támadnak a birodalomra, és velük szemben csupán egyetlen bátor harcos, Jon Stark veszi föl a harcot. A trónfosztott Targaryen-ház utolsó sarja, Rhaenys hercegnő ebben az időben három sárkánytojást kelt ki, ám hogy az életre hívott mágikus lényeknek milyen szerepet szán a szerző, ez csak a folytatásból derül majd ki. A térképmelléklet, valamint a történet bizonyos elemei emlékeztethetik az olvasókat a középkori Anglia történelmére, nevezetesen a Rózsák háborújára, ám, hogy hogyan szövi tovább a Trónok harcát a szerző, ez természetesen a trilógia további darabjainak ismeretében válhat csak világossá. ISBN: 978-963-370-778-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 975 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 18:43
. Martin, George R. R.: Trónok harca - Jelenlegi ára: 2 975 Ft