2011. július 29., péntek

Memória cipő talpbetét most 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

A Memory Foam anyagot a NASA fejlesztette ki, amikor olyan anyagokat kerestek, amelyek a legnagyobb energia elnyelését biztosítják. Anyaga egy nagy viszkozelasztikusságú polyetilén hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen nyomáspont nélkül érintkezik a testtel.
Ennek következtében rehabilitációs és megelőző lehetősége kiemelkedő. Bizonyára Ön is hallotta, hogy egy ember átlagosan 8-10. 000 lépést tesz meg naponta.
Ahogy egyre idősebb az ember a lábai is változnak, kezdik elveszíteni a tartásukat, és a talp párnázottsága is csökken. Súlyunk is hatással van a láb izmokra, az ínszalagokra, de egyéb más problémák is okozhatnak lábfájást.
A memory habból készült talpbetétnek köszönhetően minden egyes lépés kényelmes puha érzést biztosít. Lúdtalppal, bokasüllyedéssel rendelkezőknek nagyon kényelmes viselet! Alátámasztja a talpboltozatot, növeli a stabilitást.
A gerinccsigolyákra ható erők csökkennek! Ha bármilyen talp, boka, térd, gerinc problémád van, érdemes kipróbálnod! Bármilyen méretre alakítható!
Terápiás memóriahab talp: illeszkedik a láb formájához, úgy fogja érezni, mintha Önre öntötték volna. Nyugtató hatás: pihenteti a fáradt lábat! Tökéletes alátámasztás a testnek: a talp azon pontjait támasztja meg, melyekre járás közben erősebb nyomás terhelődik.
Hőérzékeny anyag: a memóriahab megtartja a test melegét Jól szellőzik: a memória hab biztosítja a bőr természetes légzését.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 19:43
. Memória cipő talpbetét most 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft