2011. július 26., kedd

Pánczél Mátyás: Sztálingrád ostroma - Jelenlegi ára: 1 395 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sztálingrád ostromaA könyv listaára: 1699 Ft. Leírás:
Az ismeretterjesztő kiadvány tizenkilencedik kötete a második világháború kétségkívül leghíresebb, szinte eposzi méretű összecsapásával, a sztálingrádi csatával foglalkozik. A milliós emberveszteséget és egy nagyváros gyakorlatilag teljes fizikai megsemmisítését eredményező, hónapokig tartó csata döntő fordulatot hozott a keleti fronton, és így az egész háború kimenetelére meghatározó volt. A könyv az előzményeket felvázoló bevezető és a következményeket tárgyaló befejezés között két nagy fejezetben dolgozza fel a csata menetét, a német támadás és a szovjet ellentámadás történetét. A részletes elbeszélésben leírtakat a gazdag archív képanyag és a résztvevőktől származó idézetek teszik elevenebbé. A kiadvány tematikus köteteihez hasonlóan ezúttal is rövid irodalomjegyzék zárja a nagyközönségnek szóló könyvet. ISBN: 978-963-251-186-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 395 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 19:27
. Pánczél Mátyás: Sztálingrád ostroma - Jelenlegi ára: 1 395 Ft