2012. január 27., péntek

3 NAP LUXUS SALZBURG 4* AMEDIA HOTEL - Jelenlegi ára: 41 990 Ft


 
 
 
3 nap luxus a festői Salzburgban
 
 
 
 
 
Az újonnan megnyílt Amedia Hotel Salzburg ingyenes Wi-Fi csatlakozással és díjmentes telefonhívásokkal várja a vendégeket. A szállodától csupán 15 perces sétára található Salzburg óvárosa, a vasútállomás, valamint a kiállítási központ.
Az Amedia Salzburg szobái légkondicionáltak, valamint kábeltelevízióval, minibárral, és íróasztallal felszereltek. A hotel területén található egy bár, mely a nap 24 órájában tart nyitva.
A világ 48 országába ingyenesen bonyolítható nemzetközi telefonhívásokkal kedveskedik a szálloda vendégeinek. Egy internet-pont is található a hallban.
Az Amedia Hotel Salzburgnak saját mélygarázsa van. A Salzburg Nord autópálya kijárata csupán 3 perces autóútra fekszik az épülettől.
A csomag tartalma 2 személy részére:
3 nap / 2 éj 2 személy részére kétágyas szobában, büféreggelivel
 
Beleértve:
 
2 éj duplaágyas szobában 
2x büféreggeli
szaunahasználat
W-Lan
Az utalvány egész évben érvényes, kivéve:  adventi hétvégék,  Karácsony, Szilveszter,  Vásárok. Vásárlástól számitva 3 éven át használható fel.  
 
Foglalás az utalvány számának megadásával közvetlenül a hotelnél, az utalvánnyal foglalható szabad szobák függvényében. Egy tartózkodáshoz egy utalvány használható fel, de több szoba is foglalható egyazon időben.  
Amedia Hotel Salzburg
 
A 5020 Salzburg
 
 
 
 



Jelenlegi ára: 41 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 00:15
. 3 NAP LUXUS SALZBURG 4* AMEDIA HOTEL - Jelenlegi ára: 41 990 Ft