2011. augusztus 26., péntek

MOM&Baby terhesvitamin - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

A Mom & Baby formulája messze túlmutat a hagyományos „ terhesvitaminok” koncepcióján. bio zöldség- és gyümölcskivonatok, valamint szupertáplálékok közegében fermentált, biotranszformált vitaminok, nyomelemek és egyéb növényi hatóanyagok teljes spektrumát kínálja. Szintetikus, izolált vitaminok és ásványi anyagok helyett egy.
Mivel a hatóanyagok táplálék-kötésben (kelát kötés) vannak, azonnal képesek csillapítani a szervezet mikrotápanyag „ éhségét” és támogatni az élettani folyamatokat.
Az anya szervezetét már a terhesség vállalása előtt érdemes a legtökéletesebben felkészíteni a magzat kihordására, ezért a készítmény szedését javasolt hónapokkal a megfogant terhesség előtt elkezdeni, majd a szoptatás időszaka alatt is folytatni, hiszen a tápanyag-szükséglet a szoptatás időszakában is fokozott.
Nem is beszélve arról, hogy a készítmény fermentált növényi hatóanyagai támogathatják az emlő fejlődését és az egészséges tejelválasztást, így segíthetnek a lehető legtovább kitolni az anyatejes táplálás időszakát.
Ezek után nem igényel különösebb magyarázatot, miért jelenti a Mom & Baby a legmagasabb rendű hozzáállást az anya szervezetének és az új élet fejlődésének a támogatásához a gyermekvállalás, a terhesség és a szoptatás idején.


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-08 19:16
. MOM&Baby terhesvitamin - Jelenlegi ára: 9 990 Ft