2011. augusztus 30., kedd

Jade-köves masszázságy, külön alsó- és felsőtest - Jelenlegi ára: 275 000 Ft

Vivamax Jade-köves masszázságy
A távol-keleti népek hite szerint a jade-kő rezgésszáma megegyezik az egészséges emberi szervezetével. A jade-kövek jótékony energiával töltik fel gyengélkedő vagy egészséges testünket, és ezzel segítik a szervezet vitalitásának visszanyerését. Fontos továbbá a gerinc és a mellette található izmok stimulálása, hiszen a gerincoszlopban található gerincvelő a központi idegrendszer létfontosságú ingerülettovábbító része. A masszázzsal ezeket is élénkíthetjük, így mind fizikailag, mind lelkileg feltöltődhetünk.
A masszázs olyan relaxációs technika, amely a test fizikai átmozgatásával idegeinkre és a lelki problémákra is jótékony hatással van. A masszázs által átmozgatott izmokban javulhat a vérkeringés, ezáltal lazul az izomzat, a szervezet felélénkülhet.
A Vivamax jade-köves masszázságy masszírozási technikája rendkívül hatékony: a beépített görgős egységek a gerinc mentén haladnak fel-le, így jótékony hatással lehetnek az idegpályákra, lelki relaxációnkra.   Az ágy fizikai és lelki energiáinkat egyesítve emelheti a szervezet rezgésszintjét, javítva ezzel közérzetünket, és segítve egészségérzetünk megőrzését. A masszázságy mindezek mellett a stresszoldásban is fontos szerepet tölthet be.
A masszázságy egy alsó és egy felső, önállóan is használható masszírozóegységből áll. A lábrész masszírozását az alsó görgők végzik, A deréktól a fejig terjedő szakasz kezelését a felső görgősor végzi. Ezek mozgását a felső résztől függetlenül irányíthatjuk. A jade-kövek fénnyel való felmelegítésének köszönhetően az ágy hőterápiát is lehetővé tesz, mely a masszázs  fizikai behatásán felül serkenti a vér hajszálerekben való keringését.
Termékjellemzők:
- A felsőtestet és a lábrészt masszírozó egység külön irányítható
- A jade-kőből készülő görgők 25 - 70°C között melegíthetőek fel
- Görgőirány változtatás kézi vezérléssel
- 5 automata program: a görgők mozgásirányát az elektronikus vezérlés magától változtatja
- 2 db független, külön-külön használható és felmelegíthető kézi thermopanel 5 db, illetve 11 db jade-kővel
- Szemléletes távirányító, minden egység hőfokát külön jelzi


Jelenlegi ára: 275 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-20 15:58
. Jade-köves masszázságy, külön alsó- és felsőtest - Jelenlegi ára: 275 000 Ft