2011. április 24., vasárnap

Kelby, Scott: Photoshop digitális fotósoknak - Jelenlegi ára: 5 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Photoshop digitális fotósoknakA könyv listaára: 6990 Ft. Leírás:
Az Adobe Photoshop CS4 legújabb technikáival ismertet meg a professzionálisan illusztrált, vaskos kötet szerzője. Scott Kelby nem először örvendezteti meg a digitális fotósokat a számítógépes képfeldolgozás lehetőségeivel. Fejezetről fejezetre mutatja be a napjaink vezető digitális fotósai által használt beállításokat, élesítési technikákat, trükköket, a leggyakoribb digitális fényképhibák gyors kijavításának módjait, a HDR (nagy dinamikatartományú) fotók feldolgozását. Ez utóbbival egy teljes fejezetben foglalkozik, majd rátér, hogyan használhatók ki mesterfokon a CS4 felhasználói felületében rejlő, munkafolyamat-segítő lehetőségek, miként végezhető el könnyedén a fényképek színkorrekciója, és hogyan dolgozhatók fel a RAW formátumú digitális képek (kihasználva a CS4 új Camera Raw-funkcióit). A menüben szerepel még egyebek közt a feladatok automatizálása, látványos prezentációk készítési titkai és még számos módszer, fogás, bennfentes-trükk. Ráadásként a szerző egy bónuszfejezetben leírja az általa használt munkafolyamatot, az első lépésektől az utolsóig. A digitális képfeldolgozásban kezdő és gyakorlott szerkesztők egyaránt haszonnal forgathatják az alapos kézikönyvet. ISBN: 978-963-9929-05-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 870 Ft

Az aukció vége: 2011-04-27 12:19
. Kelby, Scott: Photoshop digitális fotósoknak - Jelenlegi ára: 5 870 Ft